Driftinformation:
0 Afbrud
Undersøgelse

Hjælp os til at blive klogere på husstands-batterier

Hvorfor ønsker nogen at investere i batterier til lagring af energi produceret af deres solceller? Hvordan påvirker ejerskabet af hjemmebatterier og solcelleanlæg dine energivaner? Og hvilken betydning får en eventuel stigning i antallet af privatejede hjemmebatterier for investeringen i fremtidens elnet?

For at kunne tilpasse og udbygge et toptunet elnet, der skal kunne håndtere en fortsat udbredelse af solceller og hjemmebatterier i fremtiden, forsøger vi at få svar på en række spørgsmål, der skal afdække et område, som ikke tidligere har været afdækket.

Undersøgelsen er en del af forskningsprojektet kaldet ”Prosumers”, som ledes af Aalborg Universitet.

Hjælp os med at blive klogere på hjemmebatterier


Kendskabet til hjemmebatterier er vigtigt for os, da belastningen af elnettet ændrer sig i takt med, at der kommer flere batterier i private husstande.

Derfor håber vi, at du vil hjælpe os at blive klogere på hjemmebatterier, så vi kan skabe et elnet, der er klar til at håndtere fremtidens ændrede forbrugsmønstre.

Telefoninterviews og undersøgelse

I første kvartal 2018 gennemføres 400 telefoninterviews med husstande i Region Sjælland, som allerede har solceller. Interviewene bliver udført af DMA Research og resultaterne afleveres til os i anonymiseret form.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort her i maj 2018. Alle personlige data vil blive slettet efter et år.

Se færdig rapport

Kontakt og spørgsmål


Kontakt projektleder Eva Sass Lauritsen, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

70 29 20 24

Man-fre kl. 07.00-15.00
(Lukket på alle helligdage)

info@cerius.dk


Cerius

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
CVR-nummer 28 11 32 85

Cookiepolitik | Politiker

© Cerius 2017