Elnetkunder

Som elnetkunde hos Cerius hjælper vi dig med den rigtige rådgivning. Hvis du fx skal have en elbil, overvejer solceller eller egen vindmølle, giver vi dig gode råd med på vejen. Du kan også finde gode råd til, hvad du bør gøre, hvis strømmen skulle gå, der hvor du bor.

Godt at vide, når du køber en elbil eller hybridbil

Måske har du allerede besluttet dig for at købe en elbil eller hybridbil? Måske er du stadig i overvejelsesfasen? Uanset hvor du er i processen, er der en række ting, du kan få glæde af at vide og være opmærksom på i forhold til installation, opladning, sikkerhed og økonomi.

Hvis strømmen går

Din strøm er der stort set hele tiden, men skulle strømmen gå, har vi samlet nogle gode råd, du kan følge. Vi overvåger elnettet 24 timer i døgnet 365 dage om året, du kan derfor løbende følge elnettets status på vores hjemmeside.

Få en SMS, hvis strømmen svigter

Din strøm er der stort set hele tiden, men hvis den er væk, så kan det være rart at få besked. Derfor kan du tilmelde dig Cerius’ SMS-ordning og få besked, hvis der opstår en større strømafbrydelse, der varer længere end fem minutter.