Driftinformation:
0Afbrud
KLAGER OG AFGØRELSER

Vi stræber efter en god og korrekt behandling

Vi bestræber os altid på at give en god og korrekt behandling, men ind i mellem kan der ske fejl. Vi betjener dagligt rigtig mange kunder, så fejl kan naturligvis forekomme, og hvis dette skulle ske, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os

Vil du tale med os om din sag, skal du tage fat i den person eller afdeling, som tager sig af den.

Hvis du skal tale med os om alt andet, skal du kontakte vores tekniske kundesupport . Vores medarbejdere vil altid gøre alt, hvad de kan for at yde dig den bedste service eller sørge for, at du kommer i kontakt med den rette person, der kan hjælpe dig.

Find oplysninger på vores teknisk kundesupport her

KLAGE

Ikke tilfreds med din sagsbehandling?

I Cerius bestræber vi os altid på, at give dig en god og korrekt behandling. Men som alle andre mennesker, kan vores medarbejdere naturligvis begå fejl. Hvis det skulle ske, vil vi meget gerne høre fra dig. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at rette op på det.

Du kan altid henvende dig til vores tekniske kundesupport, eller den person eller afdeling som tager sig af din sag. Vores medarbejdere vil altid gøre alt, hvad de kan for at yde dig den bedste service.

Cerius teknisk kundesupport
Telefon: 70 29 20 24
Email: Info@cerius.dk

Hvis du efter afgørelse i teknisk kundesupport eller en anden afdeling føler, at du stadig ikke har fået en tilfredsstillende behandling, har du mulighed for at indbringe sagen for vores Kundeambassadør.

Skriv til vores kundeambassadør

Kundeambassadøren vil kigge på sagen fra begge sider, og starter typisk med at tage en snak med dig i telefonen. Hvis det viser sig, at vi har begået fejl i vores kommunikation eller håndtering af sagen, så siger vi naturligvis undskyld og retter op på det. Er sagen mere kompliceret, end hvad der kan løses over telefonen, foretager Kundeambassadøren en grundig vurdering ud fra Cerius’s oplysninger samt din redegørelse. Ud over det rent juridiske aspekt vurderer Kundeambassadøren også almindelig rimelighed. Vi vil altid strække os langt for at give dig den bedste behandling. Kundeambassadøren træffer endelig afgørelse på vegne af Cerius.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med den behandling, du har fået, har du mulighed for at klage til:

Ankenævnet på Energiområdet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Telefon: 41 71 50 00
Email:post@energianke.dk
Hjemmeside:http://www.energianke.dk/

Du kan også benytte den fælles europæiske klageportal, hvis du vil indgive en klage. Den fælles europæiske klageportal kan være særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Du finder klageportalen her

Hvis du indgiver en klage via portalen, skal du angive vores e-mail info@cerius.dk.

Kontakt os

70 29 20 24

Man-fre kl. 07.00-15.00
(Lukket på alle helligdage)

info@cerius.dk


Cerius

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
CVR-nummer 28 11 32 85

Cookiepolitik | Politiker | Whistleblowerordning

© Cerius 2019