Driftinformation:
0 Afbrud
NETKUNDER

Anmeld strømtyveri

Vi gør en stor indsats for at minimere strømtyveri. Vi analyserer og vurderer blandt andet forbruget på installationer i vores forsyningsnet og samarbejder med politiet om at opklare sager om strømtyveri.

Når et strømtyveri ikke opdages, skal den strøm, der bliver stjålet, betales. Det er adskillige millioner, som der hvert år bliver stjålet for, og desværre går det udover dig og vores andre netkunder, da det er jer, der er med til at betale denne omkostning. Det synes vi, er urimelig for dig og vores andre netkunder! Derfor har vi et helt særligt fokus på at nedbringe strømtyveriet.

Du kan hjælpe!

Vores elnet er meget stort, og vi kan naturligvis ikke se alt, hvad der sker. Vi har derfor også brug for din hjælp, hvis du har kendskab til, at der sker strømtyveri.

Husk:

  • Nogle bruger rigtig meget strøm, men heldigvis betaler de fleste for den strøm, de bruger
  • Det derfor ikke nødvendigvis altid strømtyveri, at der er lys i huset næsten døgnet rundt, eller at der er elvarme i garagen og den slags.

Anmeld strømtyveriet til os

Har du kendskab til et strømtyveri, kan du anmelde det til os. Din anmeldelse sker helt anonymt, med mindre du ønsker andet.

Anmeld et strømtyveri
Montør står ved bil med computer

Kontakt os

70 29 20 24

Man-fre kl. 07.00-15.00
(Lukket på alle helligdage)

info@cerius.dk


Cerius

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
CVR-nummer 28 11 32 85

Cookiepolitik | Politiker

© Cerius 2019