Aktuelle strømafbrydelser

Asset Management i Cerius

Den nye standard i energibranchen er Asset Management.

Cerius har valgt at blive ISO 55001 certificeret for at øge værdiskabelsen af vores aktiver gennem balancering af omkostninger, risici, muligheder og performance. I dag anvender vi anerkendte Asset Management principper i forbindelse med anskaffelse, drift, vedligeholdelse, fornyelse, forbedring og afskaffelse af anlægsaktiver.

Vi står over for den grønne omstilling og en elektrificering af samfundet, der på afgørende vis vil ændre den måde, vi driver og bygger vores elnet på.  Ved hjælp af Asset Management vil Cerius også fremover spille en vigtig og aktiv rolle i den grønne omstilling samtidig med, at vi fortsat vil være vores kunders bedste forbindelse.

Cerius’ Asset Management ledelses- og styringssystem har til formål at koordinere samtlige processer og aktiviteter, der har relation til Cerius’ aktiver.

Se Cerius’ politik for Asset Management

Hvad betyder det for dig som netkunde?

Som netkunde vil du opleve, at Cerius ved hjælp af Asset Management får en større indsigt i tilstanden på vores anlæg, så vi i højere grad kan forebygge strømafbrydelser.

Den omkostningsbevidste tilgang til vedligeholdelse er med til at fastholde den pris, du betaler for at få leveret din strøm.

Hvad betyder det for dig som leverandør eller samarbejdspartner?

Som leverandør eller samarbejdspartner vil du opleve, at vi stiller nye krav og beder dig om at give os informationer om vores anlæg, når du arbejder for os.

Hvis du for eksempel oplever en afvigelse eller har et forbedringsforslag, forventer vi at høre fra dig. Det kan være helt konkrete forhold i nettet, der kunne optimeres, eller som ikke lever op til en beskreven tilstand/kondition.

Når vi indgår en ny aftale med en leverandør, der skal arbejde med eller omkring vores fysiske anlæg, vil du blive informeret om vores forventninger til, at du medvirker til at sikre, at Cerius har alle informationer til rådighed.

Du er altid velkommen til at skrive til os om dine oplevelser på amk@cerius.dk

Kontakt os

70 29 20 24

Man-fre kl. 07.00-15.00
(Lukket på alle helligdage)

info@cerius.dk


Cerius

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
CVR-nummer 28 11 32 85

Cookiepolitik | Politikker | Whistleblowerordning

© Cerius 2021