Driftinformation:
0Afbrud
OM CERIUS

Strøm til fremtidens elnet

Der er i samfundet i dag fokus på at spare på strømmen, men samtidig vil der fremover blive behov for mere strøm til flere og mere komplekse opgaver. Fremtidens elnet skal i højere grad være tilpasset forbrugernes individuelle behov, for eksempel i forhold til at modtage produktion af strøm fra solceller og vindmøller eller til at håndtere at mange elbiler sættes til opladning samtidig hver aften. Cerius vedligeholder og moderniserer derfor løbende elnettet, så det hele tiden er gearet til at håndtere behovene for energi både i dag – og i morgen.

Danmarks længste elnet

Elnet i Danmark er meget forskellige afhængigt af, om de ligger på landet med færre tilkoblinger end i byerne, hvor der er mange installationer per meter kabel. Cerius’ forsyningsområde er kendetegnet ved store geografiske afstande, og derfor har vi Danmarks geografisk længste elnet . Vores grønne biler og dygtige montører kommer derfor vidt omkring for at sikre strømmen på Sjælland, Lolland-Falster og øerne.

På nedenstående kort kan du se vores forsyningsområde, som er farvet med gul. De grå områder ligger udenfor vores område.

Cerius' forsyningsområde

Kontakt os

70 29 20 24

Man-fre kl. 07.00-15.00
(Lukket på alle helligdage)

info@cerius.dk


Cerius

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
CVR-nummer 28 11 32 85

Cookiepolitik | Politiker | Whistleblowerordning

© Cerius 2019