Krypteringsnøgle til elmåler

- til dig der vil følge dit elforbrug tæt

Har du købt et målermodul til elmåleren, der gør det muligt at følge dit elforbrug her og nu, skal du bestille en krypteringsnøgle fra Cerius.

Fungerer det hos alle elmålere?

De fleste elmålere i Cerius understøtter et målermodul. Se om elmåleren er på listen. Bemærk, at der findes forskellige typer moduler. Her kan leverandøren af modulet hjælpe dig, så du får bestilt det rigtige fra start.

Har du en NES G4-måler?
Vil du tilslutte et målermodul til en NES G4-måler, skal du kontakte os, så kommer vi og udskifter måleren til en nyere G5-model.

Kontakt Cerius’ kundesupport på telefon 70 29 20 24 for at aftale et tidspunkt for udskiftningen.
Det koster dig ikke noget.

Når vi har installeret den nye G5-måler hos dig, kan du indsætte målermodulet med det samme. Du behøver ikke en krypteringsnøgle, men husk at anskaffe et modul, som passer til G5-måleren

Sådan kommer du i gang

Når du har købt et målermodul, skal du bestille krypteringsnøglen, der gør det muligt at forbinde elmåleren med målermodulet. Det er en personlig kode, som vi sender til dig på mail uden beregning. Du skal blot udfylde formularen nedenfor.

Hjælp til tilslutning af målermodul?

Du kan selv tilslutte målermodulet direkte i elmåleren. Tilslutning afhænger af din målertype, der kan være Echelon gen 3.1 eller 3.2. Har du yderligere brug for hjælp, skal du kontakte leverandøren.

Aftagenummer er på 18 cifre, og starter med 5713131. Du finder det på din seneste elregning eller oversigt fra Betalingsservice.
Målernummer finder du på forsiden af din måler.
Af sikkerhedshensyn sender vi krypteringsnøglen til den e-mailadresse, som du har oplyst til din elleverandør. Hvis du er i tvivl om dette, bør du kontakte din ellevandør eller gå på eloverblik.dk.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du skal være opmærksom på vores Vilkår for anvendelse, når du køber et målermodul til din elmåler.