Cerius indkøber nettab for år 2022 gennem udbud

Opdatering: Leverandøren til Cerius’ indkøb af nettab for 2022 er fundet, og ligesom sidste år gav SEAS-NVE Strømmen den mest attraktive pris.​

Cerius har netop offentliggjort et udbud for indkøb af nettab samt forbrug på cirka 180 aftagesteder for år 2022. I alt er der tale om en energileverance på cirka 206 GWh.

Vi gentager udbuddet på indkøb af nettab for år 2022 i Cerius og Radius, da der i første udbud var mulighed for at misforstå pris-oplysningerne på udbuds-portalen. Vilkår og betingelser er uændrede i forhold til første udbud.

Der er deadline for tilbudsgivning d. 7. december, og Radius og Cerius ser frem til, at mange leverandører vil byde på opgaven.

Vilkår og betingelser for udbuddet er grundlæggende de samme som de foregående år, hvilket medfører, at det skulle være nemmere for leverandørerne at forholde sig til reglerne, dels gør det nemt at sammenligne buddene. Leverandørerne konkurrerer således udelukkende på prisen.

Interesserede leverandører kan via Tenders Electronic Daily (TED) få adgang til udbudsportalen, hvor vilkårene for at deltage i udbuddet (Procesbeskrivelse) samt Aftale er tilgængelig.

Seneste nyheder

Skal det være andesteg eller opladt elbil juleaften?

Højtid på strøm: Hos de to store sjællandske elnetselskaber, Cerius og Radius, er man klar til årets højdespring i strømforbrug, der traditionelt falder den 24. december klokken 17.00 til 18.00. Men kan elnettet blive ved at følge med højtidens øgede belastning, når antallet af elbiler og varmepumper stiger? Stigningen i forbruget svarer til, at der en almindelig decemberaften ville være lys i ekstra 35,6 millioner lyskæder eller tændt for yderligere 266.000 køkkenovne – en stigning på omkring 28 procent.

Læs mere