Vi baner vejen for mere grøn strøm

Strømmen kommer ikke længere kun fra store vindmølleparker, solenergianlæg eller kraftværker. Den kommer også fra forbrugere, der selv producerer strøm via private vindmøller eller solceller. På gode dage kan de private anlæg producere mere energi, end husstanden har brug for. Det betyder, at fremtidens elnet skal kunne håndtere den ekstra strøm, der produceres lokalt, samtidigt med at der forbruges mere strøm til eksempelvis opladning af elbiler.

Cerius er med helt fremme, når det gælder modernisering og udbygning af elnettet, så vi kan imødekomme behovene for energi både i dag og i morgen.

Timetariffer er en del af den grønne omstilling

Timetariffer handler om at flytte vores elforbrug væk fra det tidsrum hvor elnettet er mest belastet. Derfor er timetarifferne højest fra kl. 17-20 i vinterhalvåret (oktober til marts) og til gengæld lavere resten af året.

Godt at vide, når du køber en elbil eller hybridbil

Måske har du allerede besluttet dig for at købe en elbil eller hybridbil? Måske er du stadig i overvejelsesfasen? Uanset hvor du er i processen, er der en række ting, du kan få glæde af at vide og være opmærksom på i forhold til installation, opladning, sikkerhed og økonomi.