Klage

God og korrekt behandling

Vi bestræber os på at give alle netkunder en god og korrekt behandling. Vi betjener dagligt mange kunder, og ind i mellem kan der derfor ske fejl. Hvis det skulle ske, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, skal du kontakte den afdeling, der håndterer din sag.

Hvis du er i tvivl om, hvem der kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport, som vil gøre deres bedste for at løse din sag eller sørge for, at du bliver hjulpet videre til rette sted eller person.

Har du en klage?

Vi er i kontakt med mange kunder hver dag, som vi gør vores bedste for at hjælpe. Men når det handler om mennesker, sker der ind imellem også fejl. Hvis du ikke er tilfreds med din sagsbehandling, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette op på eventuelle fejl og forbedre vores service.

Hvis du er utilfreds med din sagsbehandling og ønsker at klage, så kan du sende en email til os på reklamation@cerius.dk.

Når vi modtager en klage i vores reklamationsafdeling, foretager vi en grundig vurdering af sagen, og kigger på sagen fra begge sider. Vi har både fokus på det rent juridiske aspekt samt almindelig rimelighed. Hvis det viser sig, at vi har begået fejl, så siger vi naturligvis undskyld og retter op på det. Vi behandler alle klager og bestræber os på at svare dig inden for 10 hverdage.

Ankemuligheder

Hvis du efter en afgørelse i vores reklamationsafdeling i Cerius mod forventning ikke føler, at du har fået en tilfredsstillende behandling af din sag, har du mulighed for at klage til:

Ankenævnet på Energiområdet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Telefon: 41 71 50 00
E-mail: post@energianke.dk
Hjemmeside: www.energianke.dk/

Ankenævnet for Tekniske installationer behandler klager fra private forbrugere over el– og vvs-arbejde:

Ankenævnet for Tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J
Telefon 87 41 77 90
www.el-vvs-anke.dk

Du kan også benytte den fælles europæiske klageportal, hvis du vil indgive en klage. Den fælles europæiske klageportal kan være særlig relevant, hvis du som forbruger har bopæl i et andet EU-land.

Find klageportalen.

Hvis du indgiver en klage via portalen, skal du angive vores e-mail adresse reklamation@cerius.dk