Cerius byder snart 8.200 nye kunder i Nakskov velkommen

Den 31. maj overtager netselskabet Cerius strømforsyningen til 8.200 elkunder i det tidligere Nakskov Elnet.

Andels overtagelse af Nakskov Elnet og sammenlægning med Cerius er blevet godkendt af Energistyrelsen, og det betyder, at vejen nu er banet for at gøre de 8.200 elkunder til en del af Cerius fra den 31. maj 2024.

Cäthe Bay-Smidt, funktionschef i Cerius, glæder sig til at kunne byde de nye kunder velkommen.

”Cerius dækker i forvejen resten af Lolland og Falster, og vi ser meget frem til også at få Nakskov som en del af vores forsyningsområde. Og jeg vil skynde mig at slå fast, at kunderne ikke vil opleve nogen prisændringer i forbindelse med overgangen. På sigt vil de overgå til Cerius’ tariffer, men det er for tidligt at spå om, hvordan priserne ser ud til den tid. Tarifferne i Cerius og Nakskov Elnet ligger dog meget tæt for privatkunder og mindre erhverv,” siger Cäthe Bay-Smidt.

Driftselskabet Nexel, der leverer ydelser til Cerius, har i en årrække leveret ydelser til Nakskov Elnet, og Cäthe Bay-Smidt forsikrer om, at Nakskov-kunder kan forvente samme høje forsyningssikkerhed, som de øvrige Cerius-kunder.

Vi har en rigtig høj leveringssikkerhed og -kvalitet i Cerius, og den ser vi frem til, at Nakskov-kunderne også får glæde af. Samtidig står vi i en tid, hvor efterspørgslen på strøm er i hastig vækst, og der vil vi sikre, at elnettet i Nakskov udbygges og fremtidssikres. Der er afgørende, så vi kan få opladet de mange nye elbiler, få varmepumperne til at snurre og forsyne alle de øvrige ting, der også baserer sig på el,” siger Cäthe Bay-Smidt

Ved overtagelsen vil de nye Cerius-kunder kunne finde relevant velkomstmateriale her på hjemmesiden.

Seneste nyheder