Driftinformation:
0Afbrud
NETKUNDER

Anmeld strømtyveri

Vi gør en stor indsats for at minimere strømtyveri. Vi analyserer og vurderer blandt andet forbruget på installationer i vores forsyningsnet og samarbejder med politiet om at opklare sager om strømtyveri.

Når et strømtyveri ikke opdages, skal den strøm, der bliver stjålet, betales. Det er adskillige millioner, som der hvert år bliver stjålet for, og desværre går det udover dig og vores andre netkunder, da det er jer, der er med til at betale denne omkostning. Det synes vi, er urimelig for dig og vores andre netkunder! Derfor har vi et helt særligt fokus på at nedbringe strømtyveriet.

Du kan hjælpe!

Vores elnet er meget stort, og vi kan naturligvis ikke se alt, hvad der sker. Vi har derfor også brug for din hjælp, hvis du har kendskab til, at der sker strømtyveri.

Husk:

  • Nogle bruger rigtig meget strøm, men heldigvis betaler de fleste for den strøm, de bruger
  • Det derfor ikke nødvendigvis altid strømtyveri, at der er lys i huset næsten døgnet rundt, eller at der er elvarme i garagen og den slags.

Anmeld strømtyveriet til os

Din anmeldelse sker helt anonymt, men hvis du selv ønsker det, modtager vi gerne dine kontaktoplysninger.

Giver du os dine kontaktoplysninger, vil de blive gemt på den aktuelle sag og kun videregivet, hvis politiet eller retten anmoder om det! Alle de oplysninger, du giver os, bliver behandlet i henhold til gældende regler om persondata.

Ingen bliver anmeldt, før der foreligger konkrete beviser

Når vi modtager din henvendelse om et eventuelt strømtyveri, foretager vi en nærmere og grundig undersøgelse. Først når der er grundlag for det, vil et tyveri blive anmeldt til politiet, som herefter afgør, om der skal rejses sigtelse i henhold til straffeloven.

Strømtyveri straffes som alt andet almindeligt brugstyveri, hvor straffen varierer fra bøde til fængsel.

Anmeldelse

Når du udfylder anmeldelsen, beder vi dig, så godt som muligt, at forklare årsagen til, at du mener, der sker strømtyveri, og hvordan det sker. Herudover gerne så mange andre oplysninger som muligt, da det vil gøre det nemmere for os at afklare sagen.

Udfyld, hvilken adresse mistanken for tyveriet foregår på
Udfyldes, hvis dette vides
Udfyldes, hvis dette vides
Udfyldes, hvis dette vides
Udfyldes, hvis dette vides
Skal KUN udfyldes, hvis du ønsker dette

Kontakt os

70 29 20 24

Man-fre kl. 07.00-15.00
(Lukket på alle helligdage)

info@cerius.dk


Cerius

Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
CVR-nummer 28 11 32 85

Cookiepolitik | Politiker | Whistleblowerordning

© Cerius 2019